Relicomp
Suomeksi In English På Svenska
Staff only

Toimintatapa

Asenne ratkaisee. Aina.

 

Meille asiakaslähtöisyys tarkoittaa ratkaisujen rakentamista yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Laaja asiantuntemuksemme, pitkäjänteinen kumppanuus sekä tuoterakenteiden että toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevy- ja painomuovausteknologian kehityksen kärkeen.

 

Materiaalien ja vaativien työstömenetelmien tuntemus yhdistettynä alan uusimpaan tuotantotekniikkaan takaa tinkimättömän laadun. Asiakkaillemme se näkyy korkeana tuottavuutena ja kilpailukykyisinä ratkaisuina. Haluamme jakaa onnistumiset kanssasi!

 

Lupaamme, että kanssamme toimiminen on helppoa, ryhdikästä ja systemaattista. Tuottoisa yhteistyö alkaa aina onnistuneesta, ensimmäisestä askeleesta.

 

 

Ota yhteyttä myyntiimme » 

p. 020 740 4400

   

  Kutsu asiantuntijamme tutustumiskäynnille paikan päälle 

    Jo ensimmäisessä tapaamisessa kartoitamme tehokkaasti tarpeesi, määrittelemme yhdessä toimivan etenemisjärjestyksen ja tarjoamme ratkaisua haasteisiisi.

     

    Ohutlevyn työstäminen vaatii terävää älyä ja kekseliästä otetta. Siinä kehittyy vain ajan myötä. Osoituksena upeasta onnistumisesta saimme vuosina 2012 ja 2016 Plootu Fennica -muotoilusarjan voiton. Tuomaristo luonnehti konepeittoratkaisuamme seuraavasti:

     

    ”Kaivoslaitteen konepeitto on erittäin haasteellinen suunnittelukohde, johon liittyy teknisen toimivuuden lisäksi koko joukko muita rajoituksia ja määräyksiä. Niiden toteuttamisen ohessa tässä on hienosti onnistuttu luomaan tuotteelle lisäarvoa muotoilua käyttäen.”

     

    Laaja asiantuntemuksemme ja tuoterakenteiden sekä toimintaprosessien jatkuva parantaminen ovat nostaneet Relicompin ohutlevy- ja muovausteknologian kärkeen. Siitä osoituksena on sertifioitu laatujärjestelmä jo vuodesta 2003 lähtien. Laatujärjestelmä >> 

     

    Parhaan kuvan toiminnastamme saat paikan päällä. Sovitaan tapaaminen mahdollisimman pian!